ویدئوپروژکتور
به دستگاهی که بر پایه لنز و لامپ کار می کند ویدئوپروژکتور می گویند.مکانیزم کار این دستگاه به صورتی است که از منابع مختلف مثل کامپیوتر، ویدئو، انواع پلیرها، دوربین فیلمبرداری و غیره تصاویر ورودی به خود را دریافت می کند و پس از پردازش آن، بر روی پرده نمایش با بزرگنمایی زیادی منعکس می کند. این بزرگنمایی بستگی به لنز و نیز فاصله دستگاه از پرده نمایش خواهد داشت.
امروزه انواع مختلفی از این دستگاه که کمابیش با همین مکانیزم کار می کنند در بازار وجود دارد که قابلیت های مختلف و متفاوتی دارند. دیتا پروژکتور، پروجکشن، مالتی مدیا پروژکتور و حتی گاها پروژکتور اسامی است که شاید به گوش شما هم خورده باشد.در صورتی که در گذشته امکانات این دستگاه فقط محدود به پخش تصاویر ویدئویی بود.
قاعدتا با پیشرفت علم و تکنولوژی این دستگاه نیز مانند سایر دستگاه ها روند رشد و توسعه را در پیش گرفت و امکانات منحصر به فرد زیادی به آن اضافه شد که امروزه میتوانند پاسخگوی نیاز تمام کاربران باشند.
یکی از پیشرفت های خارق العاده که امروزه به پروژکتور ها اضافه شده عدم نیاز به تاریک نمودن اتاق یا سالن جلسات است که جزو اولین مراحل توسعه این دستگاه بود که با افزایش شدت روشنایی موجب شد در این دستگاه در کاربرد های بیشتری مورد استفاده قرار گیرد.
هرچه زمان گذشت این دستگاه پیشرفت های زیادی کرد و امکانات خیلی زیادی به آن اضافه شد. افزایش رزولوشن قابل نمایش از SVGA تا محدوده UXGA و HD ، امکان اتصال فلش مموری (USB Memory) و کارتهای حافظه، مجهز شدن به درگاه LAN و امکان کنترل از طریق شبکه، امکان اتصال به پورت HDMI ،از جمله قابلیت هایی است که به مرور زمان به این دستگاه اضافه شده.
دستگاه ویدئو پروژکتور پاناسونیک مدل PT-DW5000E
کیفیت بالای تصویر
قابلیت اطمینان بالاو همچنین حفظ و نگهداری آسان
سیستم LAN با سیم
با امکان تنظیم زاویه قابل تطبیق
با امکان تعویض آسان لنز
موارد کاربردی سیستم قابل تطبیق
۵۰۰۰ لومن در استاندارد XGA,ANSI
ارسال دیدگاه